torsdag 25. november 2010

Julepute-vinnerenRandom.org har hjulpet meg å trekke vinneren
og den heldige ble Arnhild med den fargerike bloggen Skattejeger`n.
Takk til dere som ville være med, det er koselig når noen liker det en har laget!! 
Også har jeg oppdaget nye fine blogger og
er glad for nye følgere :)
Klem fra Anette

7 kommentarer:

 1. Anonym25/11/10

  HURRA :D
  Nå ble jeg overlykkelig :)
  Sender deg adressen med en gang..
  Tuuuuuuuuusen takk :D

  SvarSlett
 2. Gratulerer til vinneren med ei nydelig pute:)

  SvarSlett
 3. Heldig, heldig:)
  Du må bare lage flere sånne, den var jo så fin!
  God helg!

  Klem, Janne

  SvarSlett
 4. Så koselig kommentar på adventskalenderen min:) Blir så glad av sånt! Ang pute og eventuelt bytte, så ville jeg blitt superglad for en slik handel! Er det noe jeg har som du vil ha da...? Synes den juleputen du sydde til deg selv i rektangel-form var spesielt fin... Men når jeg tenker på det så kunne jeg godt hatt lyst på en liknende en som jeg kan ha framme lenger enn bare til jul, de er jo så fine! Ser at du selv har en i blått på stua di. Har du stoffer som går i brunt også...? Tenk på det, ingen hast! Jeg bytter gjerne om det er noe du kan tenke deg:)

  Klem, Janne

  SvarSlett
 5. Heisan :) Jeg er ny inne hos deg. Jeg så oppussingsbidraget ditt i Mammas Hus og lurer veldig på hvor du har kjøpt den lampa du har ved sofaen... den med skjerm? Skulle hatt en slik

  SvarSlett
 6. Du har så rett, Anette....det er bare så vanskelig å godta at man er så redusert;) Men nå som avgjørelsen er tatt, så begynner jeg å forsone meg med det, og nå skal jeg bare nyte dagene og prøve å kose meg. I dag blir det straks baking av små pepperkakehus;)
  Send meg gjerne bilde av puta ja, tipper den er kjempefin! Vil gjerne se om den kan passe inn her, og et par engleøredobber vil gjerne fly sørover i byttegave:) Ta det når du får tid!

  Klem, Janne

  SvarSlett
 7. Hei på deg, så fin blogg du har. Jeg fant deg i dag via en annen blogg. Jeg legger meg til som følger med en gang, for vi østfoldinger må jo holde sammen. Kikk gjerne inn til min blogg om du har lyst også. Ha en fin kveld videre. Hilsen Wilhelmines blogg.

  SvarSlett