tirsdag 15. juni 2010

Sengeteppe til Oscar


Vente, sy, vente, sy, vente, sy!
Og slik går dagene nå!!
Var på kino i går og så Sex & The City 2 sammen med ei venninne.
Jeg synes absolutt den var underholdende og koste meg :)
Venninnen min har en herlig pjokk på 15 måneder og han ønsket
seg så veldig et sengeteppe så det måtte han jo få!
4 kommentarer:

 1. Såååå fint!! kjempe stilig! Utrolig mange flotte farger og tekstiler.

  Har oppdatert innlegget om tripp trapp stolen, så nå kan du hente fargekoden. (:

  Ha en strålende dag.
  Klem

  SvarSlett
 2. Krakk må man ha - kjenner til det med noen cm som mangler på strømpelesten. Mine 165 cm kommer i hvert fall ganske ofte til kort med en kjøkkeninnredning some rr 260 cm høy.

  Og så går du der med den søte magen din ennå. Jeg har bursdag neste onsdag - kanskje han kommer da? ;). St.Hansaften kan anbafales som bursdags-dag. MEN - slik vet man jo ikke om når man ligger trygt der inne i fostervannet sitt.

  Litt trist at du ikke kan være med på bryllupet til venninna di. Jeg skal faktisk på bryllup nå til helgen, men det er så hektisk nå at jeg ikke har fått tenkt en tanke. Ei heller ordnet med gave. Ikke bestilit hotellrom. Men det er fortsatt noen timer til lørdag.

  Ha en fiiin dag!

  SvarSlett
 3. Heisan Anette
  Så flott solgult teppe du har sydd! Virkelig til å bli glad av.
  Husker jeg sydde og sydde da jeg gikk høygravid med førstemann. Det var varm sommer og jeg som elsker sol flyktet inn i en kjølig stue og til symaskinen. Det ble 20 julestrømper ut av det, hi, hi.
  Lykke til videre med magen!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. WHAT??? Er jeg nevnt i Rom 123?? Næmmen så arti. Da må jeg løpe og kjøpe. Skal heldigvis ut og kjøre på morgene. Vilde min skal være med i en dans som skal vises på sommeravslutningen på en videregående skole i nærmeste by - så nå er vi oppe og hopper for siste gang - før det blir SOMMERFERIE ;)!!!

  SvarSlett