fredag 16. april 2010

Male eller ei??Her om dagen var jeg så heldig å få denne gamle kassa og jeg synes den er innmari fin!!
Men spørsmålet er: Skal jeg male den eller ikke???
Den har levd sitt liv i garasjen til farfar og bærer tydelig preg av det,
så pen er den jo ikke akkurat...
Men har den ikke sjarm som den er da mon tro?? Mens jeg grubler skal jeg ta med meg noen andre småmøbler
jeg ikke er i tvil om at jeg skal male ut i vårsola!!

God fredag!!!5 kommentarer:

 1. Åhh, for et vanskelig valg! Den var kjempetøff slik den var nå da! Masse historie og sjarm... Hjemme hos meg har jeg dessverre ikke så røff og kul stil, så hos meg måtte jeg nok ha benyttet malekosten. Velg det som passer best hos deg; den blir uansett superfin:) Fortell hva du ender på da;)
  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Anonym17/4/10

  kjempestilig kasse! ville ikke ha malt den tror jeg.. var så sjarmerende slik den stod:) og full av historie bak hver en skrape og hvert et merke:)

  Tusen takk for skryt på bloggen min forresten! setter stor pris på det.. er så gøy når man kan inspirere andre:)

  Ha en fortsatt strålende helg videre!!

  SvarSlett
 3. Ville ikke malt den! Den var herlig!

  SvarSlett
 4. Ville ikke malt den -du må beholde merkingen med fredrikstad bryggeri. Kjempe stilig! Hvis jeg skulle gjort noe med den, da tror jeg at jeg hadde funnet frem pussepapir og pusset over noen av malingsflekkene. Slik at jeg hadde fått mattet dem ned litt. Så til slutt kan du evt sette den inn med et lag olje med hvitpigmenter i.

  Ha en herlig dag.

  SvarSlett
 5. ~ln~2/5/10

  Jeg føyer meg inn i rekken av de som sier at du ikke må male den. Hadde den ikke hatt skriften som sier at den tilhører Fredrikstad bryggerier, så hadde det vært en annen sak... Men det gjør jo at kassen får en historie som du aldri kan gjenskape omd du først har malt den...
  Det var en god ide å pusse litt på malingsflekkene for å dempe de litt. En annen mulighet er jo å si et innveldig trekk som kan henge litt utover kanten og "dekke" de øverste plankene litt, fordi selve skriften sitter jo på de nederste plankene. Det kan jo enten være i lappeteknikk eller et ensfarget lyst stoff, evt med blonder på for å skape skikkelig kontrast :-)
  Lykke til uansett hva du bestemmer deg for!

  SvarSlett