søndag 12. juli 2009

Elle melle..Her er møbelet jeg ikke vet hva jeg skal kalle
endelig ferdig malt og på plass i stuen.
Men hvilke knotter skal jeg ha???
De blå har jeg i grunn slått fra meg for de er litt for turkise.
De med ringer er de originale, og jeg heller litt mot dem.
Men samtidig liker jeg både de hvite og de i glass...
Ikke lett!!!

Og her er skapet som hører til.
Det har jeg grunnet i dag, og jeg lurer på om jeg skal
tapetsere det innvendig :)


Begge møblene fulgte med huset
og når jeg ser hvor fine de blir i hvitt
er jeg veldig glad vi beholdt dem og ikke gikk for nye møbler :)

Ønsker de som kikker innom en god uke :)

6 kommentarer:

 1. Men åh, det blev ju bara kanonbra! Du är så duktig gumman. Och det var fint att du visade fram olika knotter för jag ska snart handla in nya till alla mina saker. Så jag behövde lite inspiration. Jag tyckte ju att de i glas var väldigt fina, eller de vita...
  Ha en bra måndag - här i Arendal regnar det, men jag är lika glad för det! =) Kram

  SvarSlett
 2. glass ja!!! :o)
  blir det kanskje en tur til oslo da???!?!!?!! haha

  SvarSlett
 3. Hei - og takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Jeg trøbler slik med bloggerkontoen min fra Macen min - så både innlegg og kommmentering fungerer bare innimellom. Nå har jeg imidlertid lånt pcen til mannen ;).

  Når det gjelder symaskin, er jeg nok ikke den som kan gi de beste råden. Min er nemlig veteran. Jeg fikk den til 20års dagen min, og da var den allerede kjøpt brukt. Jeg er 38 - så da kan du bare tenke sjøl, men det går trofast og har de sømmene jeg trenger til mitt bruk nå.

  Om jeg skulle gi noen råd - om det hadde vært meg som skulle kjøpt maskin, både generelt og som nybgynner tror jeg at jeg hadde gått for et kjent merke, Singer eller Husqvarna, Pfaff kanskje. Dessuten hadde jeg valgt en enkel maskin. Da er det mye mindre ting som kan bli ødelagt etterhvert.

  Lykke til - keep me informed ;).

  SvarSlett
 4. Både Safari og Firefox. Så virker det, så virker det litt, så virker det ikke...skjønner ingenting jeg. Snart får jeg ny jobbpc (på tide, den jeg har hatt til nå er antikvarisk nemlig) - så da er jeg dekket opp dobbelt, både med Mac og Pc. Da skal det vel bli en råd åkke som ;)!

  SvarSlett
 5. Hei Anette!
  Takk for hilsen!
  Jeg likte veldig godt den nymalte skjenken din(kaller den det jeg). Vet du; jeg likte den fenomalt godt med forskjellige knotter jeg!!!
  Det ble så frodig og herlig, synes jeg.
  Morsomt gjensyn fikk jeg med to hjerter på et skap også. Det er så morsomt med slike møbler som har fulgt med huset. Vi har også malt noen slike møbler som ble stående igjen, og jeg er så glad for dem.
  Ha en fin sommerdag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. God sommerkveld!

  Nå har jeg sittet å bladd meg bakover i bloggen din, og det har kommet så mange fine innlegg i løpet av sommeren! Har storkost meg, og tittet nok litt ekstra på innlegget der du kom over alle de fantastiske retrosengetøyene!! Ai, ai, for noen kupp du gjorde:) Sommeren din ser ut til å ha vært deilig, med fulle skåler av markjordbær - heldige deg (det er det beste som finnes!

  Loppetur til Sverige høres IKKE feil ut. Gleder meg til å se hva du kommer hjem med:)

  Ja, barnerom er morsomt, det er så gøy å leke seg fritt med farger. Du kan liksom ta litt av når det gjelder barnerom, synes jeg;) Krysser fingrene for at du er der jeg er om ett år:)

  God tur til Sverige, og ha en super kveld!!

  Klem fra Marthe

  SvarSlett